Har du ett stort intresse för sociala medier, digital marknadsföring och grafisk design? Nu söker vi en Content Manager till vårt kontor i Växjö! Hos oss får du en fri roll där du arbetar under ansvar. Vårt motto är att ha kul på jobbet samtidigt som vi gillar att arbeta i ett högt tempo. 

Om tjänsten 

Som Content Manager har du ett genuint intresse för sociala medier, digital marknadsföring och grafisk design. Du vet hur man effektivt gör allt ifrån att initiera, planera och utforma till att producera och publicera innehåll både genom text, bild och film. Du kommer att arbeta med vår externa kommunikation vilket innebär att du planerar, genomför, utvecklar och utvärderar Bellalites olika marknadsföringsaktiviteter. Du arbetar med att ta fram annonser, flyers, nyhetsbrev, press, mässmontrar, etc.

I tjänsten ingår även att driva och samordna olika kundevent och mässor. I det sammanhanget arbetar du med allt från att ta fram presentationsmaterial för genomgångar till att sätta agendan och administrera anmälningar.

Du har kunskaper i Adobes program som Photoshop, Indesign, Illustrator, Premiere etc. Du är en duktig skribent både när det gäller det svenska och engelska språket. Vi tycker att du bör ha några års arbetserfarenhet och en för tjänsten relevant utbildning inom kunskapsområdet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med analysverktyg som t.ex. Google Analytics.  Erfarenhet inom e-handel är meriterande.

Vi förutsätter även att du är en doer som tar ansvar, är positiv och kan arbeta självständigt. Du är innovativ, effektiv och noggrann. Du har ett stort engagemang i det du gör, lätt för att samarbeta med andra och tycker om att ha många uppgifter igång samtidigt. 

Vårt erbjudande

På Bellalite får du bra kollegor, vi är prestigelösa och ställer upp när det behövs och det finns inget som är omöjligt. Vi har flera fördelar när du arbetar hos oss. Vi har bland annat friskvårdsbidrag men också en friskvårdstimme i veckan som innebär att du kan träna på arbetstid.

Övrig information

Placeringsort: Växjö

Tjänsten: Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag:  17 mars 2020 

För mer information: Claes Dahlberg HR, claes.dahlberg@bellalite.se  

Krav

  • Kunskaper i Adobes program som Photoshop, Indesign, Illustrator, Premiere etc
  • Mycket god svenska och engelska
  • Några års arbetserfarenhet 
  • Relevant utbildning inom kunskapsområdet

Meriterande

  • Erfarenhet av att ha arbetat med analysverktyg som t.ex. Google Analytics
  • Erfarenhet inom e-handel

Skicka din ansökan via jobbet.se här!