Äntligen kan Bellalite presentera en helt ny digital plattform med en mängd olika smarta funktioner. “Vi har skapat en personligare och snabbare webb som verkligen kommer att underlätta för våra kunder” säger Johan Thulin, e-handelsansvarig.

Bellalite vill fortsätta vara det självklara valet när det kommer till scen- och belysning och började under förra året arbetet med att skapa en helt ny hemsida.
–    Klassiska webbshoppar har funnits under en längre tid så vi valde att höja ribban ett snäpp och utveckla en smart digital plattform, säger Johan.

Personligt flöde

Den nya webben har många nya innovativa funktioner med kundernas behov i största fokus. Förutom att traditionellt handla varor kan man på den nya plattformen följa orderhistorik, sköta serviceärende och betala fakturor. Den största förändring, förutom tekniska detaljer som snabbare sökmotor och enklare navigation, är den personliga relationen. Nu kan besökarna skapa sitt personliga flöde genom att följa olika säljare, produkter och varumärke.
–      Vi vill skapa en tightare relation med kunderna på webben. Vi vill inte bara mata ut en massa produkter utan vi vill att kunderna verkligen ska köpa sånt som de behöver. Med den nya webben ska det bli ännu enklare att få personliga rekommendationer från våra säljare.

Tillbehör i fokus

På den nya webben ska det också bli lättare att hitta och köpa tillbehörsprodukter som kablar, tejp och rökvätska. Bellalite är noga med att deras utbud inte bara riktar sig till stora konsertarrangör utan att alla ska kunna handla av dem.
–    Alla är lika viktiga för oss. Vi vill vara det självklara valet för även mindre DJ:s och fritidsgårdar som behöver några schyssta lampor till helgens talangjakt. 

Nytt varumärke

I samband med nya den webben lanseras även ett helt nytt varumärke, Admiral som erbjuder tillbehörsprodukter. Från och med nu kommer över 500 produkter från varumärket finnas i Bellalites lager.
–    Det har funnits stor efterfrågan på Admirals produkter så det känns kul att göra det tillgänglig för våra kunder.

 

Klicka här för att komma till nya bigblack.se